علیرضا احمدی

ابزار برنامه نویسی اندروید

ابزار برنامه نویسی اندروید

ابزار برنامه نویسی اندروید

برنامه نویسی اندروید هم مانند سایر زمینه های برنامه نویسی نیازمند ابزار هایی خواهد بود. در نرم افزار نوت پد یا Word نمیتوان برنامه نویسی کرد و بایستی از ابزار برنامه نویسی اندروید برای ایجاد بستری مناسب استفاده شود. در این مطلب تمام ابزارهایی که برای توسعه اپلیکیشن های اندروید نیاز است را برای شما فراهم کرده ام.

نرم افزار های مورد نیاز

سورس ها و کتابخانه های مورد نیاز

آخرین نسخه پلاگین ها

build.gradle

    id 'com.android.application' version '7.4.1' apply false
    id 'com.android.library' version '7.4.1' apply false
    id 'org.jetbrains.kotlin.android' version '1.8.0' apply false

آخرین نسخه گردل

gradle.wrapper.properties

distributionUrl=https\://services.gradle.org/distributions/gradle-7.5-bin.zip

نرم افزار اندروید استودیو

نرم افزار Android Studio قطعا مهمترین ابزار برنامه نویسی اندروید محسوب میشود. بدون این نرم افزار، توسعه اپلیکیشن های اندروید بسیار سخت و دشوار خواهد بود. هرچند پیش از خلق این نرم افزار، همه برنامه نویسان اندروید از اکلیپس استفاده میکردند. اما با روی کار آمدن ابزار حرفه ای اندروید استودیو، اکلیپس و سایر IDE ها از بین رفته و منسوخ شدند.

دلیل نیاز به JDK

کلمه JDK مخفف Java Development Kit به معنای کیت توسعه جاوا میباشد. زبان کاتلین از ماشین مجازی جاوا استفاده میکند و ما نیازمند JVM یا همان Java Virtual Machine خواهیم بود. همچنین برای تغییر در کدهای پیشفرض و شروع برنامه نویسی، نیازمند برخی از کتابخانه های توسعه نیز هستیم. ابزار کیت توسعه جاوا یا همان JDK شامل تمام این نیازمندی ها میباشد.

شبیه ساز اندروید چیست؟

هنگام توسعه اپلیکیشن های اندروید، همواره نیازمند تست و بررسی خواهیم بود. باید بعد از هر تغییری، نرم افزار خودمان را بر روی گوشی اندروید نصب کرده و از عملکرد صحیح آن مطمئن شویم. اما اتصال همیشگی گوشی موبایل به کامپیوتر موجب آسیب رسیدن به گوشی خواهد شد. برای همین از نرم افزار های شبیه ساز در ویندوز استفاده میکنیم. 

دلیل استفاده از SDK

ابزار برنامه نویسی اندروید صرفا JDK نخواهد بود. سیستم عامل Android دارای نسخه های متفاوت و مختلفی است که هر کدام ویژگی های جدیدی به این سیستم عامل اضافه میکنند. ما برای استفاده از کتابخانه ها و Dependency های سیستم عامل اندروید، نیازمند کیت توسعه اندروید خواهیم بود. پس SDK تمام نسخه های مورد نیاز اندروید را در خود نگهداری میکند.

در دوره اندروید چه می‌آموزیم؟

هدف از برگزاری دوره برنامه نویسی اندروید، آموزش طریقه ایجاد اپلیکیشن های آفلاین و آنلاین برای سیستم عامل محبوب اندروید میباشد. در این دوره شما یاد خواهید گرفت تا انواع نرم افزارهای مورد نیاز خودتان را ایجاد و به بازار عرضه کنید. این دوره از بخش مقدماتی و صفر شروع شده و تا حرفه ای ترین بخش های برنامه نویسی اندروید ادامه خواهد داشت. 

شما با دانلود ابزار برنامه نویسی اندروید که در بالای همین صفحه مشاهده میکنید و گذراندن دوره فوق، قادر به پیاده سازی هر نوع نرم افزاری خواهید بود. این نکته نیز حائز اهمیت است که سیستم عامل اندروید صرفا برای گوشی های موبایل نبوده و در اکثر سیستم های سخت افزاری نظیر تلویزیون، ماشین و ساعت های هوشمند مورد استفاده قرار میگیرد.

نرم افزار intellij IDEA

نرم افزار intellij IDEA یک ابزار برنامه نویسی اندروید میباشد که البته بیشتر برای کار کردن با زبان هایی نظیر جاوا و کاتلین از آن استفاده میکنیم. با استفاده از این IDE میتوانیم برنامه نویسی اندروید هم انجام دهیم. اما نکته اینجاست که این ابزار رایگان نبوده و کرک کردن آن هم سخت و دشوار میباشد. اما برای یادگیری سینتکس کاتلین، بهترین IDE خواهد بود. 

ابزار برنامه نویسی Android
ابزار برنامه نویسی اندروید